spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Τελευταία Νέα
Τελευταία Νέα
Δήμαρχε πιστεύω ότι μπορείτε να ακυρώσετε αυτή την εκδήλωση. PDF Εκτύπωση E-mail
  
14.03.12

thumb_3425 Γραφεί ο τ. Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης Μπότος Ιωάννης.
Δήμαρχε άκουσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι το Σάββατο 17 Μαρτίου στο κλειστό Γήπεδο Ηλιούπολης θα γίνει δωρεάν συναυλία με το Γιώργο Νταλάρα.
Κύριε Βαλασόπουλε θα είστε ασφαλώς γνώστης ότι οι δυο προηγούμενες συναυλίες που έδωσε ο Νταλάρας έγιναν κάτω από έντονες διαμαρτυρίες αγανακτισμένων πολιτών. Δεν γνωρίζω το σκεπτικό του κ. Νταλάρα γιατί επιμένει . Πρέπει όμως σαν Ηλιουπολιτης να απευθύνω στον Δήμαρχο της Ηλιούπολης και να σας παρακαλέσω να ακυρωθεί αυτή η Συναυλία. Μην προκαλούμε τους συμπολίτες μας και μην βάζουμε σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις. Ας τους βοηθήσουμε με πράξεις αλληλεγγύης και συμπαράστασης να είναι ενωμένοι και όχι διχασμένοι. Έχουμε όλοι μας υποχρέωση στις δύσκολες αυτές στιγμές να είμαστε δίπλα τους!!!

Τελευταία ανανέωση ( 15.03.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Ορθόδοξος Πολωνός Βουλευτής Ευγένιος Czykwin, στην Αθήνα. PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.03.12

ostombraskaΤην εκκλησιαστική Κοινότητα Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, επικέφθηκε την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012, ο Πολωνός Βουλευτής Ευγένιος Czykwin. Ο Βουλευτής παραβρέθηκε στις 11:00 στην ευλογία του συσσιτίου που προετοιμάζεται καθημερινά για τους απόρους και γέροντες της ενορίας και ενημερώθηκε για την λειτουργική, πνευματική και φιλανθρωπική δράση της κοινότητας ενώ συνομίλησε και με τον Δημοτικό Σύμβουλο Ηλιουπόλεως Γιάννη Πούλο. Εν συνεχεία ξεναγήθηκε στου χώρους του Ναού, προσκύνησε στο παρεκκλήσι της Παναγίας Οστρομπράμσκα, επισκέφθηκε την φωτογραφική έκθεση με μνημεία της Ουνέσκο στην Πολωνία στο Πνευματικό κέντρο αλλά και τον Βρεφονηπιακό σταθμό «Η Αγία Μαρίνα» που λειτουργεί στην ενορία από το 2000.

Τελευταία ανανέωση ( 13.03.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόσκληση - Ροταριανός Όμιλος Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.03.12

logo_rotaryΟ Ροταριανός Όμιλος Ηλιούπολης, συμμετέχοντας και φέτος στον πανεθνικό εορτασμό της 25ης Μαρτίου 1821, διοργανώνει  Πανηγυρική Συνεστίαση την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012 στο Ξενοδοχείο ΕΜΜΑΝΤΙΝΑ (Λεωφ. Ποσειδώνος αρ 33, Γλυφάδα).
Για το νόημα της Εθνικής Επετείου θα ομιλήσει φιλόλογος   κ. Φώτης Φουρνόδαυλος αναπτύσσοντας το θέμα : «Το 1821: Χθες, σήμερα, αύριο »
Ώρα προσέλευσης 21:00
Ώρα έναρξης 21:30

Ο Πρόεδρος                             Ο γεν. Γραμματέας
Απόστολος Μαμάτας              Θωμάς Παπαγεωργίου

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.03.12

Συνάδελφοι,
τώρα που η κρίση μας τσακίζει, που φέρνουν νέα φοροκαταιγίδα, με νέα «Τέλη Επιτηδεύματος» και «Εισφορές Αλληλεγγύης», με φορολόγηση από το πρώτο ευρώ, που κόβουν μισθούς, συντάξεις, φάρμακα, που διαλύουν  την Δημόσια ασφάλιση, η μετατροπή της από κοινωνικό αγαθό σε μια διαδικασία που θα παρέχει τις ελάχιστες παροχές υγείας και θα δίνει σ' όσους φτάσουν την ηλικία και έχουν τις προϋποθέσεις ένα επίδομα πτωχοκομείου, τώρα που τα χρέη σε Ταμεία, τράπεζες, ΔΕΚΟ μας πνίγουν, ήλθε η ώρα να απαντήσουμε δυναμικά.
Η πλούσια σε λεξιλόγιο Ελληνική γλώσσα αδυνατεί να βρει τις κατάλληλες λέξεις που θα χαρακτηρίσουν τα μέτρα που το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης - τρόικας - μονοπωλίων, ΕΕ παίρνουν με το νέο φορολογικό νόμο.

Τελευταία ανανέωση ( 13.03.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δελτίο Τύπου - "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" PDF Εκτύπωση E-mail
  
12.03.12

anexartiti_koinwnia_politwnΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ: ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ
Ηλίου φαεινότερο είναι πλέον, ότι το μόνο «πράσινο» που γνωρίζει και υπερασπίζεται ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βαλασόπουλος είναι ο πράσινος ήλιος της κομματικής παράταξης που τον ανέδειξε. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς τη "σφαγή" των δένδρων και θάμνων στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης εις το όνομα του τελούμενου "έργου" της Δημοτικής Αρχής, που έμελλε να βαπτιστεί ως «Εργασίες συντήρησης στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης» προς παραπλάνηση των πάντων;

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Του Κιόρογλου Αθανασίου PDF Εκτύπωση E-mail
  
12.03.12

kioroglouΠρος: Τον Δήμο Ηλιούπολης υπόψη του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών Κυρίου Χατζηδάκη Γεώργιου

Να Κοινοποιηθεί (προς ενημέρωση και αξιολόγηση, εγκαίρως):
1ον) Στην πρόεδρο του Δ.Σ. κυρία Ζανία Ευφημία
2ον) Στους/στις επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων
3ον) Στους αρμοδίους τεχνικούς που μελετούν την πλατεία

Κυρίες και Κύριοι  

 

Τελευταία ανανέωση ( 15.03.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
10.03.12

logo_iliou_polisΤις τελευταίες μέρες γινόμαστε όλοι θεατές ενός παράλογου και κακοστημένου έργου που παίζεται στην πόλη από την Δημοτική Αρχή.
Με ένα τρόπο αδιαφανή, προφανέστατα αντιδημοκρατικό, κινούμενοι πέρα από τα όρια της νομιμότητας, ο κ. Δήμαρχος και η παράταξή του προσπάθησαν να αναμορφώσουν την κεντρική πλατεία της πόλης μας και να προβούν σε επεμβάσεις που προφανέστατα θίγουν την φυσιογνωμία της και αλλάζουν τον τρόπο χρήσης της, παραχωρώντας συγχρόνως και τμήμα της στην ιδιωτική εκμετάλλευση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ) ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.03.12

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΎΠΟΛΗ  ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Το Σάββατο 17 Μαρτίου, στις 19.30, στο Α’ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης (Βουλιαγμένης & Εθνάρχου Μακαρίου), ο Γιώργος Νταλάρας επισκέπτεται την πόλη μας, για να μας χαρίσει μία υπέροχη μουσική βραδιά.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης & σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό του «Γρηγόρης Γρηγορίου», στο πλαίσιο των συναυλιών που προσφέρει ο Γιώργος Νταλάρας σε δέκα περιοχές της Αθήνας και του Πειραιά και είναι μία συμβολική κίνηση αλληλεγγύης και συμμετοχής, που μας θυμίζει ότι η μουσική πάντα μπορεί να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ένα βήμα μπρος και δύο βήματα πίσω το περιβάλλον στο Δυτικό και Κεντρικό Τομέα της Αθήνας PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.03.12

 Σημαντικές χρονικές καθυστερήσεις και αοριστίες ως προς την αντιμετώπιση τριών σημαντικών εκκρεμοτήτων στην εκπόνηση σχεδίων για το περιβάλλον της Αθήνας, στο Ποικίλο Όρος, στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» των Δήμων Ιλίου και Αγίων Αναργύρων-Καματερού και στο Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή-Ιλισσίων (Συγγρού) στο Δήμο Ζωγράφου προκύπτουν από τις απαντήσεις των  αρμοδίων Υπουργείων στις αντίστοιχες  ερωτήσεις που κατέθεσε το τελευταίο διάστημα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Αθήνας Κωστής Χατζηδάκης.

Πιο συγκεκριμένα:

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΜΙΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12/3 7μμ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.03.12

Θέματα συζήτησης:

Οργάνωση και λειτουργία εθελοντικών μαθημάτων μετά από συνεννόηση με το Γραφείο Παιδείας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
Έναρξη λειτουργίας τράπεζας χρόνου.
Οργάνωση προμήθειας γεωργικών και γαλακτοκομικών προϊόντων, καθώς και αμνοεριφίων για το Πάσχα από παραγωγούς της Ηπείρου (Πωγωνίου, Ζίτσας)
Συζήτηση για τις εξελίξεις στο Κοινωνικό Ιατρείο
Η Συνέλευση θα γίνει στην Καφετέρια ΕSPLANAD
 
<< Αρχική < Προηγ. 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 3991 - 4009 από 5882
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB